Klik Nih...

Followers

Nuff

Wednesday, February 28, 2018

Tulisan Jawi Abang Adam



Ha... gambar atas tu Abang Adam tulis sendiri tauu..


*kalau dia tak boleh tulis, dia minta ummi tlg tuliskan..
tu buku kerja di rumah ya... bukan buku tadika abang..
buku tadika dia.. memang ummi takkan tlg tuliskan..


"ummi, tlg tuliskan... ni ha..
ada lengkong, lengkong, lengkong.. susah la nak tulis.."


oh.. ok.. lengkong.. (lekuk).. 
ok ummi tlg abang adam tulis..

tp yg ummi tulis ummi tak tempek la gambar kt sini..
gambar ats tuu.. tulisan abam adam..










Tuesday, February 27, 2018

Jahit toto koyak...



Selamat Malam....

Pagi tadi kan.. pagi tadi kan...
ummi jahit toto yang koyak..
banyak koyaknya...
baru je ummi jahit sedikit..
Abang Adam offer nk tolong jahit...



ok.... ummi pun ajar la abam jahit...


jom tengokkk...









ni hasil jahitan abam.. boleh la untuk kali pertama kann..


ok... sampai sini shj coretan hari ini..
mak malas!!!!


Sunday, February 25, 2018

Ammar Part 1


Salam... hai korang... Hari ni 44 hari....
baru la berani nak share gambar Ammar di sini..
Alhamdulillah.. Ammar dh 4.4kg dari 3.095kg..
makin sihat dengan jayanya..
jom layan gambar aje la ya..




Day 1


Day 1


Day 1










Day 4






Tuesday, February 20, 2018

huhu




18 hari... 
ma ayah stay kt rumah untuk 10 hari


Gambar di bawah lawatan kedua...
ma ayah stay cni 2 hari satu malam..

36 hari..





























Ok la.. ummi malas nak taip cerita. bubbye..




Sunday, February 11, 2018

28 hari



Salam Sejahtera...

huhu..dah 28 hari pun..

Hari ni hari pertama ummi pakaikan CD untuk baby ammar..
ummi baru rasa sihat dan kuat.. lagipun baby ammar dah kurang berak..



paling mencabar bila baby ammar menangis dan kakak pun menangis..
adoii.. ummi stress juga.. tapi ummi sabar...


mcm ni la mak anak 3 ya...

pagi2 kelam kelibut..




Monday, February 5, 2018

Oh Kakak!!


Salam Sejahtera...
Hari ke-23 berpantang..
Ammar 23 hari..

Boleh tahan juga mak anak tiga ni ya..
dulu masa anak dua rasa boleh handle lagi..
bila dah 3 anak..agak mencabar nak uruskan bila ber4 shj..

itupun abang dah sekolah.. pergi tadika pun abang naik bas..
kurang la sikit drama usik gaduh abang dan kakak ni..



kakak dah suka conteng-conteng sekarang.. cuma satu perkara 'pantang' bagi kakak..
jangan USIK dia.. tapi sang abang suka usik kakak..
bila dah di USIK - kakak akan menjerit sekuat hatiii..
bingit telinga ummi dengar.. adoiii..





kakak seorang yang lembut dan tegas yaa...
kalau A, A laa.. takkan boleh ubah jadi B.




Apa pun kakak tetap kesayangan ummi... cuma yang pasti bila jeritan kakak menguasai rumah..
baby Ammar rileks je tido dalam baby cot...


Baby Ammar ni memang cool la.. mungkin sebab baby Ammar dah biasa dengar 
bising2 dari dalam perut ummi kann...


Ok.. Setakat ini sahaja..



*xde mood nak updet blog.. malas yg amattt...*