Klik Nih...

Followers

Nuff

Wednesday, August 23, 2017

Bila kakak main



Hai... jom tengok gelagat kakak bermain..

kakak pakai serkup ummi.. pastu kakak nak susukan baby dia pula...






dah susukan baby.. bagi baby minum air pulak ya..



Abang Adam pula sibuk menulis.. maklum la dapat buku baru..


tapi hari ni abang adam dah tak hadap buku dah..
agak dah.. hangat2 tahi ayam aje nie..





Tuesday, August 15, 2017

Kenangan konvo 2006



Salam Sejahtera... godek-godek emel lama..
jumpa gambar konvo ogos 2006..
ini je yang ada.. yang lain2 tak tahu la pergi mana..






 jubah hijau tu fakulti sain dan teknologi
jubah hitam fakulti pengajia Islam







sebelah kiri I, Ibrahim dari Iraq dan sebelah kanan
shieha-cossmate I..


rindu zaman belajar dulu...
sekarang hanya tinggal memori..



Monday, August 14, 2017

Rain, rain Go Away...




Hai semua... kali ni I saja bagi murid I buat art and craft..
nampak seronok sangat sebab selalunya asyik menulis aje kan..
ok la anak2.. kita abadikan memori dalam blog teacher ya...


1 Bakawali...



 1 Kenanga dengan payung mini masing2..












Sunday, August 13, 2017

Pagi Ahad....



Salam Sejahtera semua.. 
updet blog ala suam2 kuku.. banyak tepek gambar aje..

ni haa.. nak memori kan suasana pagi Ahad... 

abam Adam masih minum susu botol lagi ya...


 si kakak pun sama....



ni pun ummi snap curi2 gambar korang berdua tau..


ok.. happy weekend..








Wednesday, August 9, 2017

Berangkat Haji 28 Julai



Salam.. ni gambar hari ma ayah berangkat...
Dapat juga saya dan adik menunaikan hasrat ma ayah
menunaikan haji walaupun bukan 100% duit dari kami..






































Tuesday, August 8, 2017

Ma dan Ayah Berangkat Menunaikan Haji 1438H-2017



Salam Sejahtera.. Alhamdulillah tercapai jua hasrat Ma dan AYah mengerjakan Haji tahun ini..
Semoga selamat pergi dan balik serta mendapat Haji Mabrur...

29 Julai - 5 Ogos (ziarah Madinah)
6 ogos - 14 September (Makkah)


28 Julai 2017 - Jumaat..

































Monday, August 7, 2017

Sunday, August 6, 2017

Mengisi Masa Lapang Part 2



Hai... bersiaran lagi dengan gambar ya.... tengok aje la gelagat 2 beradik nih..