Klik Nih...

Followers

Nuff

Monday, May 29, 2017

3 Ramadan 1438 H -2017


Salam Ramadan..

Dah masuk 3 Ramadan pun kan.. dah hari ke3 cuti pertengahan tahun. Memang saya bercuti tapi hari ni saya baru berjaya siap tanda kertas periksa sebanyak 8 set. Fuh. Alhamdulillah dah selesai..


 gambar sekitar 9-10 pagi.. anak2 tak puasa dah mulakan sarapan masing2..
abam adam pula ada ulser di lidah.. asyik merengek ajer..



ni gambar jam 9.14 malam. nampak tak si ayah tutup hidungnya..ha ha ha
menahan bau poo poo si kakak... kakak selamba ajer ya..


ok la.. selamat menyambut Ramadan dan beribadat di bulan Ramadan.
Saya nak sambung tulis dalam buku report card murid kelas saya pula..

bye bye bye..


No comments: