Klik Nih...

Followers

Nuff

Thursday, March 30, 2017

Sebelum Pergi Kerja

wajah2 kesayangan ummi sebelum ummi pergi kerja...

















Wednesday, March 29, 2017

Sticker


Hai.. Baru perasan entry ni dalam draf.. 

layan aje la gelagat 2 beradik ni main sticker...

j





















ok.. ada kerja nak buat.. bye bye...
tak leh nak taip entry lama2..





Tuesday, March 28, 2017

Jom main....



Hai korang semua....
Selamat pagi....

Saje tempek aktiviti abang Adam di sini..
















lepas tu si kakak... sekarang dah pandai cakap sikit2...


'jom main'

ti apak - tak nampak


susahnya ummi nk cuba faham dialek kakak...





ok... bye korang..

sekarang memang mood malas nak taip..

nak gi lipat baju pula..



Saturday, March 25, 2017

Tolong ummi la sangat kan..




Salam...

Hari ni hari kedua persekolahan lepas cuti seminggu kannn..

masa cuti sekolah buat kerja sikit dibantu oleh adik2 I dan 2 orang budak kecil ni..
hadeh... derang pun nak buat jugakk..


mesin laminate ni memang ada beli... senang juga bila ada kan,,






tengok aje la ya gelagat 2 beradik ni.. macam2..



 \


hasil kerja abam adam.. potong pun senget2





















ok.. jumpa entry seterusnya.. bye bye




Thursday, March 23, 2017

main di playground


Hai.. Selamat pagi..
Petang Semalam bawa anak2 main di playground..
layankan gambar aje ya...



















 abang adam baru keluar dari terowong..







main jongkang-jongket

















Wednesday, March 22, 2017

dah sebulan..


Selamat pagi..

ni gambar bulan 12 tahun lepas..
masa ma ayah dtg rumah..


dah sebulan ni xjumpa..
xsabar nk jumpa insan2 tersayang lusa nnt..














rambut abam adam oun masih botak lg..kih kih kih..






Tuesday, March 21, 2017

Aktiviti Cuti Sekolah



Hai... Selamat malam..
Saje je tempek aktiviti anak2 siang tadi...










 aktiviti belajar dalam bahasa arab.. 10 minit je abam pegang buku tu.. lepas tu simpan...




 sambung aktiviti mewarna pulak.... tengok tuuu..




 kakak kompem menyibuk sama.....










nanti ya anak2.. Ada rezeki kita jalan2.. Ummi nak setel hutang piutang dulu...



Monday, March 20, 2017

Stok terakhir




Salam Sejahtera.... Tahun 2017 ni tahun yang bz la,, tahun pertama ajar tahun 1 kan..
nak updet blog pun dah suam2 kuku.. nak tap banyak2 dalam entry pun dah malas...


 ni stok akhir untuk Isfadiah... 19 april ni nak 2 tahun dah..




 ni la puteri hati ummi..




tiru gaya abam posing kannn. hahaha




abam,.....





ok la.. walaupun cuti sekolah ada beberapa kerja sekolah kena buat.. ermmm..
ok bye semua....








Monday, March 13, 2017

Weekend



Hai semua... 


weekend kali ni ada sedara suami dari Perak datang..
sibuk jumpa n bersembang2....


ni masa kenduri sepupu suami..
selfie dengan kakak comot...





si abam dah keletihan tertdur...



majlis diadakan di dewan bunga kertas, shah alam..



hari ahad... marking paper pula. tapi ada bantuan dr kakak...

terus tergendala kerja ummi..


ok.. ummi nak siap2 pergi kerja,,,

bye bye bye



Wednesday, March 8, 2017

Kenduri Kahwin Sahabat Kimia UKM


Hai... layan gambar je la ya..
Aku grad 2006...
jumpa balik kawan2 2017...


Setelah 10 tahun geng.. dulu xdapat pergi reunion sebab kerja di Sabah..
Alhamdulillah. maisng2 dah ada anak pun kan...
tunggu pengantin baru pula..















































Semoga Aqilah bahagia hingga ke jannah.. cepat dapat anak.. Amin