Klik Nih...

Followers

Nuff

Sunday, September 18, 2016

siapkan kerja..


Haiiii... Assalamualaikumm...

ini entry fresh ya... bukan dalam draf.. tapi nak taip ringkas2 juga.. sebab ada banyak lagi kerja len nak buat.. hik hik....



Ok.. Kertas soalan dah berjaya disiapkan.. dah disemak dan betulkan mana2 typing error.. tak kuasa nnt nak berjalan ronda kelas bgtau pembetulan.. sebab tu aku akan semak lepas print kali pertama.. print yg kedua baru hantar bagi KP sign pulak...

kengkonon nak print terus.. tapi anak2 belum tidur.. nanti koyak pula kertas soalan ummi neh.. haisshh...



kakak ni.. adoi.. mana tah jumpa sumi tuuu..
dah ummi tengah edit soklan.. terpaksa gak bagi dia makan..
supaya xkacau ummi..
adehhh...





abang adam encem..







ni suka aje memanjat sana sinun..







ok la.. i nak kemas2 baju2 berlonggok tu.. babai..



2 comments:

Diana Rashid said...

Ni kalau anak murid follow blog ni dah boleh markah penuh dah heheh..

NiK SeNsEI said...

haha... ya jugak kan.. tapi soalan tu dah diubah.. xperasan pula..