Klik Nih...

Followers

Nuff

Saturday, September 17, 2016

happy merdeka ~ tadika adam



Salam Sejahtera... Alhamdulillah.. Dapat jua updet blog setelah sekian lama post2 ni dalam draft... makanya nak cerita hari kisah hari jumaat - 9 sep di tadika abang Adam.. Ada sambutan merdeka di taw... Pagi jumaat tu hujan.. jadi acara perarakan dibatalkan.. 

Susah tol ummi nak hantar abang adam pergi tadika pagi teww.. abang Adam moody.. tapi ummi nak abang adam rasa sambutan merdeka.. sebab tu ummi nak abang adam datang jugak...

jom.. tengok gambar aje la ya..


sporting kan... hujung tahun ni ummi nak wat projek jahit bju merdeka utk Abang Adam... hihi



tengok abang adam paling hujunggg tuu,,, muka semangat tetiba,, dah hilang moody diaa... hahaha


kk
berdiri senget pula ya,...


kawan2 abang adam yang hadir.. comel2 semua..


kek merdeka pun ada... memang bagus parent kwn2 adam ni..
ummi je malas...

yang ni tak nampak gambar abang adam...
tapi nmpk baju melayu dia ajeee..


ok.. ni time balik tunggu parent amik.. muka adam dah boring le tu..
nyampah ummi nengok...

happy merdeka dan hari Malaysia..


Moga Malaysia aman dan stabil ekonomi sentiasa.. Amin..


No comments: