Klik Nih...

Followers

Nuff

Sunday, August 21, 2016

Riadah ptg Sabtu


Salam sejahtera semua....

rajin pula ummi updet ya.. kena cecepat updet bila ada masa sbb lps ni jd pengawas upsr~kompem ms tu malas nk buat new entry... hihi... tp cm biasa gambar juga yg banyak... ni kisah riadah semalam..


kakak selamba je.. xgayat pun..
selipar tu selipar abang adam. xbeli pun yang baru..


santai betoll..


belon ni ada budak yg bagi kakak... suka la si kakak..


muka gembira dapat main dan jalan2..


abang leka main bubble...











muka main bersungguh-sungguh


ayah bagi kakak main ni...


sekali dah main.. berkali2 nak main gelongsor ajeee..


kakak yg gumbira jalan2.. memang kakak n abang happy sangat..


abang kemain panjat.. dulu abang takott..


selamba aje kannn.. 



si kakak memang tak takot.. selamba je panjat yaa..



muka cari idea camne nak main ni.....


tak de rasa gerun dia panjat papan gelongsor tu.. kakak, kakak






abang kejap main gelongsor.. kejap main bubble.. datang 2 gadis kembar ni join sama.. comell..








kakak dan belon...





ok.. dah nak balik..





sampai aje rumah... dua beradik cepat je tertido keletihan... hahaha..

nanti kita main sini lagi yaaa...




No comments: