Klik Nih...

Followers

Nuff

Sunday, February 14, 2016

Abg Adam - cuti cny



Cuti CNY ni.. kami 3 beranak di rumah siti selama 4 hari.. Hari Rabu pergi kedai siti sebab ummi nak pegi KL Sentral ada urusan untuk terminate account yes ummi di sana. tapi abang adam tak ikot ummi ya.. abg adam stay dengan siti di kedai bersama atok dan cik wa.. Sorry abang... di KL Sentral terlalu ramai orang.. Abang pun memang ligat, takut ummi tak dapat nak kawal abang kt sana nanti..



kejadian abang adam di kedai Siti..
tolong jahit la sangatt kan....


ni gmbar abg adam susun puzzle di rumah siti..
dah pandai susun rupanya.. good job abang...


Entry ni nak uplod gambar abang ajer....




No comments: