Klik Nih...

Followers

Nuff

Sunday, November 29, 2015

Hi tea 2015


Assalamualaikum...

I tepek gambar je la ya..
Skrg tgh bina badan dgn jayanya..
Ada je kerja2 sekolah aku plan nk buat.. tp blum ada mood lg la... aish...

Saturday, November 28, 2015

Bangun pagi

Assalamualaikum...

Meh nak cerita pasal kakak..  rutin kakak memang bangun pagi sekitar 6-7 pagi.. pg2 memang waktu kakak poo poo...  kakak ni rajin poo poo berbanding dgn abang dulu...

Kadang2 tu 3 kali dia poo poo.. hai.. penat ummi cebok.. mcm abg plak berak sekali sehari je tu pun lps makan solid food... ms bf abg jarang berak berbeza dgn kakak yg rajin poo poo...

Kakak dh 7 bulan... dh mkn mcm2 kot.. tp tgok pada kerajinan ummi la.. hik hik...

Ok.. itu aje ceritanya...

Thursday, November 12, 2015

Tudung abang

Assalamualaikum....
Masih cuti2 sekolah lagi..

Tudung ummi kekadang bersepah-sepah... tetiba je ada makhluk kecil dtg minta pakai tudung...

Tara... ini hasilnya..

Cam comel jeeee...

Monday, November 2, 2015

Konvokesyen najwa part 2



Assalamualaikum...
Layankan gambar je la ya...



















Sunday, November 1, 2015

Senget


Assalamualaikum and hi..
Kakak diah dah 6 bulan ya.. dh makan puri epal, carrot, anggur dan kurma.. tapi kakak mcm belum sedia nak makan lagi la..
Bila ummi suapkan makanan.. muka kakak mesti pelik ada mende dalam mulut.. xsempat nak snap muka pelik kakak..
Nape tajuk senget?
Slalunya bila ummi balik dr sekolah pukul 6.30 akan amik abg dan kakak di rumah pengasuh.. abg duduk seat depan... kakak duduk baby seat di belakang.. kakak mmg behave dalam car seat...
Tapi kadang2 kakak suka gerak2.. sejak jalan ditutup buat sementara waktu.. perjalanan dr rumah pengasuh ke rumah kita makin jauh dr biasa.. bila kakak jemu atau nak tengok sesuatu mula la bdan kakak senget2..
Sampai je rumah.. ummi nak amik kakak dari kereta.. terkezut ummi tau... senget dah badan kakak.. xcakit ke sayang oii.. haha..
Layankan gambar aje ya... bye..