Klik Nih...

Followers

Nuff

Monday, August 17, 2015

Bekalan...

Bekal susu untuk adik pun ummi nak cerita kan.. saje je simpan momen ni di sini.. sbb sblum ni hp ummi dh rosak.. semua gmbr dalam tu dah hilang... sedih.. byk gmbr abg adam belum sempat ummi print...

Sementara mood updet ni ada.. sumbat je la dlm blog ni ya...


1 comment:

Lienicious said...

Maaf nak tumpang letak nota kaki: sapa nak cari kerja, kenali scam company supaya tak jadi mangsa. Google je scam company di kl, byk la nnti dpt maklumat. I nak create awareness. help me spread it.