Klik Nih...

Followers

Nuff

Sunday, August 25, 2013

Google Drive



Korang pernah simpan data dalam google drive? Aku pun baru tahun ni guna google drive neh. agak ketinggalan zaman jugak la... haha...

 tapi aku xreti nak wat tutorial sebab aku malas nak taip.. yg penting kena ada akaun gmail.. lepas tu pegi kt website google.. cari mende kat atas tu 'drive' namanya.. boleh la nak simpan dalam 5gb free. macam aku suka simpan dalam google drive ni sebab aku malas nak bw pen drive @ pen drive aku selalu hilang..


kira berbaloi jugak la.. senang aku nk simpan markah ank murid aku.. report itu report ini kan.. jadi mari la sama2 kita gunakan kemudahan yang ada tu...




No comments: