Klik Nih...

Followers

Nuff

Wednesday, February 6, 2013

Baby Carrier



hai.. Salam hari Rabu.. weekend lepas kami bertiga ke Tawau dan malas nak bawa stroller Adam..
jadinya bawa la baby carrier Boba neh... 



seronoknya guna sebab Adam siap tido lg dalam baby carrier tu..



di Giant Tawau.. xsempat nak senyum.. saje je laki I neh..
spec aku dah simpan dalam beg.. malas nak pakai balik usai jamak zohor-asar



Boba ni jenis yang besar.. jadi kena letak tuala supaya kepala Adam 
elok terletak dan Adam selesa melihat suasana sekeliling..



lipatkan dulu tuala dan selepas itu letak di aras paling
bawah pada baby carrier tuh.. dan elok2 je Adam tu duduk kan..
mende ni aku tau pun sebab ada org link di internet..


Alhamdulillah.. baby carrier ini sangat membantu..
aku dah penah bawa stroller di Tawau..tp xtahan beb..
ramai sangat org bila tggu lif tuh..







No comments: