Klik Nih...

Followers

Nuff

Saturday, January 26, 2013

Sibuk ler sangat kannn..



Minggu ni dah bermula aku bawa balik buku murid ke rumah..
tak sempat nak tanda kat sekolah...
nak stayback.. meja kongsi ngn cikgu petang...
nanti kacau derang wat keje.. (tapi macam la aku nak stay back sgt kan..haha)




cukup bawa balik 10 buku jer...
tak kuasa aku nak angkut banyak2.. 
 yang penting semuanya berjaya disemak..


lepas tu nak cite mende lain plak..
aku ada beli medela milk collection shell...
memang agak membantu tapi tak ada la meriah sangat susu tuu..
 
 
 ni jer hasilnya..

sampai rumah terus bagi Adam minum guna sudu..
malas aku nk simpan dalam fridge....





No comments: