Klik Nih...

Followers

Nuff

Friday, January 4, 2013

2013 sebagai IBU dan GURU



haaa.. ambek kau.. nak update blog pun tak sempat...
Sebenarnya dah berangan-angan nak ambil gambar hari pertama kerja..
tapi NAN ADO.. kompem aku lupa nak amek gmbar sendiri..

bila di sekolah.. kerja aku..
1. belek dan baca buku rekod mengajar (updet mana tidak lengkap)
2. masa free akan tanda buku (dalam sehari mungkin akan kutip lebey kurang 120 biji buku)..
3. menuai susu.. 
4. Sebelum balik (akan buat RPH untuk besok plak)

jarang la aku nak ada masa ambil gambar neh.. sedangkan nak touch up muka pun aku boleh terlupa tawww.. dari bujang lagi aku slalu lupa nak touch up muka aku kt sekolah.. dah la sekolah aku tu panas.. meja guru berkongsi.. bau kepet (ketiak) kompem seharum semerbak selepas mengajar (kipas dalam kelas tak berfungsi)... kompem la kalu pakai make up leh cair kan.. poyo je aku cite pasal make up.. aku tak pakai make up pun di sekolah.. aku cuma tepek bedak atau krim safi dengan sapu lip balm.. dasar pemalas kan.. haha..


 banyak mende nak cerita.. tapi tak sempat.. =(






No comments: