Klik Nih...

Followers

Nuff

Friday, November 30, 2012

Gaya Tidur



Sedapnya Adam tidur...



 Sejam pertama.. elok je kepala di bantal..



 2 jam kemudian... dah turun ckit...




Thursday, November 29, 2012

** Sweet 15 **



tetiba jumpa dalam fb senior aku...
gambar ni masa aku Form 3 (1999)..
kat Maahad Rahmah Kenali...
 

aku di tengah2 tu..

dalam ramai2 tu tetiba aku yg duduk paling sopan kan!!!









Wednesday, November 28, 2012

Selesai Tempoh Berpantang


Alhamdulillah... Dah selesai tempoh berpantang..
Rasa lebih sihat dan pergerakan pun dah tak terbatas..
Saje je nak bercerita sikit...


Scan Masa 4 bulan..


Sekali je scan masa mengandung dulu..
Scan pun 2D je sbb di Semporna tak ada scan yg canggih..
tapi masa ni dr dah nampak 'angry bird' Adam..
itu pun sekali je nampak...
ummi kena batok-batok baru nampak 'angry bird' dia..


Adam 1 hari.. 11 Oct 2012
Genap 39 minggu aku melahirkan Adam...



Adam 6 hari.. 17 oct 2012



Adam 6 hari.. 17 oct 2012



 Adam 6 hari.. 17 oct 2012



Adam 1 bulan...
kesian dia.. demam selepas imunisasi pertama...


Bulan Disember nanti baru la bw Adam keluar g Tawau..
eee.. tak sabar plak.. dah la xbalik Malaya(Semenanjung) neh...


Aku n Hubby duduk cni jd tukang pegang kunci rumah
geng2 semenanjung lain.....

Mode: Rindu nak balik Semenanjung..
jadi tahun depan apply tukar..
dapat ke tak.. itu lain cerita..
usaha je dulu kan....



Tuesday, November 27, 2012

Rindu!!!


'


Dah hampir 2 minggu ma ayah balik KL...
masa ni gambar tengah berpantang..
memang comot!! haha...

masa ni jugak la Adam asyik menangis2 jer...
dia tau kot Tok Ayah & Siti dia dah nak balik...


Rindukan Ma Ayah...






Wednesday, November 7, 2012

Plan Balik Bandar



Rasa gumbira sangat2 sebab dah ada tiket untuk balik masa cuti pertengahan penggal 2013. Bawa Adam sekali balik Semenanjung jumpa Tok Wan & Atuk ngn Siti & Tok Ayah serta pakcik-pakcik dan makcik-makcik Adam..


Plan 2013.. nak balik masa cuti pertengahan penggal dengan cuti Raya Aidilfitri.. Lepas tu nak cuba minta tukar ke Semenanjung (Semoga ada rezeki dapat tukar.. AMIN)


Baru je 27 hari berpantang.. masih panjang lagi tempoh pantang aku nak abes neh... Lamanya.. Pantang makanan.. aku boleh tahan lagi.. tapi yang tak tahan tak dapat nak bergerak aktif-aktif... kena ayu-ayu jer... cepat la masa berlalu.. 


Adam 25 days - bersama mainan yg dibelikan oleh makciknya..
TQ Cik CAH..


*Rasa macam dah busan kerja di perantauan... rasa cam nak balik jer.. (mood sedih)..