Klik Nih...

Followers

Nuff

Thursday, January 26, 2012

UNPACK


Masih sakan bercuti Chinese New Year ni... tapi sikit-sikit aku mengemas barang-barang dalam rumah ni. tu namanya PEMALAS.. hehe.. Bila dikeluarkan balik semua baju kerja ni. boleh tahan jugak koleksi baju kurung aku... dari fesyen lama sampai yang terbaru... Masih ada 3 beg besar yang belum aku kemaskan...

tapi aku masih pakai baju kurung corak lama-lama dulu.. sebab apa? ada sentimental value tau... '

YANG PERTAMA - Baju tu ma yang jahitkan
YANG KEDUA - dulu, susah betul nak dapat baju baru.. bila ma dah siapkan rasa terharu sangat2 sebab masa tu ma ayah susah.. selalu kesempitan wang.. Jadi macam sayang sangat kalu baju tu masih elok dipakai tapi disimpan je..
YANG KETIGA - peduli apa aku kalau baju aku pakai tu 'outdated'... ada aku guna duit korang?

tapi yang sebenarnya faktor pertama & kedua itu yang membuatkan aku masih lagi nak pakai baju lama-lama tu... 

Wednesday, January 25, 2012

Hidangan



mini cakoi - suami yang uli...


kerabu pucuk paku..



kedua resepi ini diambil di internet je...





Monday, January 23, 2012

Bulan Madu...

 Simpang Mengayau, Kudat


 Pantai depan resort...



Sabah Tea, Ranau






Tuesday, January 17, 2012

Sekitar Penghujung 17&18 Dec 2011


saje uplod gambar yang di 'tagged oleh member-member & sepupu' di fb..
jadi banyak jgk gmbr blur..





dengan Linda(member matrik) & Liza(member gila2)





 family sebelah ayah & ma





 sedara dari Indonesia & Thailand pun datang.













 terima kasih cik su, ayah su & sepupu yg datang dari jauh...



taken by kak rina (adaman pesona)




















Alhamdulillah.. terima kasih kepada keluarga, saudara & sahabat-handai
yang banyak membantu sepanjang majlis ini..




Monday, January 2, 2012

Welcome 2012..


Alhamdulillah... sudah pun tahun 2012..

semua yang dirancangkan pada tahun 2011 berjalan dengan baik walaupun ada sedikit rintangan..

sekarang aku dah bergelar Puan.. dan masih lagi berada di Semporna..

mudah-mudahan rancangan kami pada tahun ini juga dapat dilaksanakan dengan izin NYA...

Amin..