Klik Nih...

Followers

Nuff

Tuesday, October 30, 2012

Dah tak gemuk la....




alkisahnya......
aku menyambut aidilfitri 2012 di semporna bersama geng2 semenanjung yg ada di sini. masa tu aku dah 32 minggu. perut memang besar betol... bru pregnant first baby tuh..

masa beraya sesama sahabat handai ni la aku jumpa cikgu2 senior di semporna. memasing memberikan tips yg berguna utk menghadapi saat bersalin di semporna.
termasuk seorang cikgu ni. nsib baik dia pesan kt aku siapkn baju baby sepasang ngn booten n mitten, pampers, kain bedung dlm satu plastik. mmg berguna pun tips tu. maklum ler.. ms aku bersalin tu, ma xada dgn aku.

anak cikgu ni.. umur 4 tahun seorang yg peramah.. dia heran tengok perut aku besar. tp dia xcakap plak aku gemokk..

SELEPAS MELAHIRKAN ADAM

cikgu ni dgn anaknya dtg rumah melawat adam.. anaknya masuk dulu ke rumah aku tak sabar2 nak tengok adam.. sebaik je dia nampak aku.. mata dia terbeliak sambil tgn menuding ke arah perut aku...

"eh... dah xgemuk la.. dah xde perut"
(diulang sebanyak 3 kali)

nak tergelak aku dibuatnya..

nampak benau perut aku ms preggy besar kan....

haha...



No comments: