Klik Nih...

Followers

Nuff

Saturday, November 27, 2010

Menuju ke Alor Star



masa ni di McD kt KL Sentral...
Lepas ni nak bergerak ke epot...


pastu ptg ni akan sampai di epot Alor Star..


esoknya plak menghadiri kenduri kawen housemate aku.. cik teteh..





Friday, November 26, 2010

Projek




school break yg sangat panjang kali ini..


maka aktiviti adalah projek menjahit baju kurung sendiri..


tapi kali ni dah tak risau.. dah ada mesin jahet sendiri di Sabah..


kalu xsempat siapkn di KL.. boleh la aku sambung di Sabah..


tapi pesanan ma macam biasa..


"Nik.. kain mahal tu.. jahet elok2 sikit yer... jgn jahet bengkang-bengkok"


"baik.... ma"


ngeh ngeh ngeh...


ok... ma dah panggil I la...






bye bye bye...




Thursday, November 25, 2010

Masa Itu Emas



24 NOV 2010


mmg dah lama nk beli jam meja ni...
tetiba dapat YANG BESAR punya..





haha.. jam cenggini kompem aku kena bangun sebab
bunyinya sangat la kuat dan mampu
menggegarkan cuping telinga aku yg kiut-miut tuh..


adehhh..


"Anyway, thanks to my lovely person who gave this present to me..."


- luv u -



Saturday, November 20, 2010

A Day To Remember




Dah lama xupdet blog kan...


Alhamdulillah dah selesai semuanya..


lega.. tinggal nk merancang je lagi..


semoga dipermudahkan olehNYA..


AMIN