Klik Nih...

Followers

Nuff

Wednesday, April 28, 2010

Oh Lepa --> --> --> 2010

23 n 24 pergi ke Regatta Lepa di Semporna.. membawa member dr Sipitang berkunjung ke Pesta Regata Lepa.. layankan gambar je la yer.. yg penting banyak kapal-kapal yang boleh ditengok..



Setahu aku, awal2 pagi ada pertandingan lumba bot. tp kompem la aku xdpt datang sbb aku bangun lambat.. muaaahahahahha..











































Tuesday, April 27, 2010

Mari berkursus... muahahahaha...


Sekali lagi.. kena pergi kursus untuk fasa kedua.. sangat tidak minat dengan bahasa neh.. sebab aku hanya minat dengan angka-angka dan formula kimia sahaja. ini alkisahnya...
tapi sempat lagi bergambar..sbb si hana ni suka bergambar..




menelaah ntahape-hape tah...




Yeye..esok hari terakhir...ada lagi 3 hari utk fasa yang ketiga... ohh tidak...

Thursday, April 22, 2010

is dedicated to a friend of mine.. miss drama Queen..

Sangat suka Makcik Beyonce yang Seksi Meksi ini... sebelum ni suka HALO.. n skrg suka lagu nie plak.. khas buat sahabat.. Miss Drama Queen of The World.. LAyanz..

Beyonce
[Verse]
If I were a boy
Even just for a day
I’d roll outta bed in the morning
And throw on what
I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I’d kick it with who I wanted
And I’d never get confronted for it.
Cause they’d stick up for me.


[Chorus]
If I were a boy I think I could understand
How it feels to love a girl I swear
I’d be a better man.
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he’s taken you for granted
And everything you had got destroyed
[Verse] If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it’s broken
So they’d think that
I was sleepin’ alone
I’d put myself first
And make the rules as
I go Cause I know that she’d be faithful
Waitin’ for me to come home (to come home)


[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl I swear
I’d be a better man. I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he’s taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed
[Bridge]
It’s a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I’d forgive you like that If you thought
I would wait for you
You thought wrong



[Chorus 2]
But you’re just a boy
You don’t understand
Yeah you don’t understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don’t listen to her
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy

Sunday, April 18, 2010

KMNS...........

TAHNIAH....

Buat adikku Najwa di atas keputusan SPM beliau.
dan akhirnya dapat meneruskan ke MAtRIKULASI.
tapi... najwa dapat di KOLEJ MATRIKULASI NEGERI
SEMBILAN..

cemaner neh...

it was me on 2002-2003 at KMNS

then, my sis.. ACAH attended on 2005-2006.. KMNS

n... najwa pun sama.. 2010-2011

Alamak.. adek-adek aku neh xde tempat lain ke
nak menapak.. mengikut kakaknya walaupun result
SPM aku xla se GAH dengan ACAH n NAJWA..
Sangat jauh beza OccaY...


KMNS.. aku di blok C1 yang bersebelahan dengan blok
B5 (blok lelaki)..

dan si ACAH jga di Blok C.. tp C3.. sama aje..


dan aku.. graduate UKM 2006..

dan ACAH maseh lagi di HUKM bergelumang dengan
ijazah beliau...

n aku maseh menunggu berita dr Najwa.. Hostel
mana plak dia dapat kt KMSN neh?

Thursday, April 15, 2010

A Love Letter.............


lawak la surat chenta bebudak nie...

Tuesday, April 13, 2010

Al-kesah Story Telling

Kejadian Story Telling berlaku pada 08.04.2010.....

gambar di 'klik' oleh abg tiri....


kak intan tgh briefing...



adakah hakim ini sedang berbincang atau bersembang?
sila berikan pandangan anda?
maklum ler.. walaupun jiran setaman..
tp jarang jupe... aku jd musykil.....



'and up... and up.. and up..'
johan story telling......



dan mesti la meletak muka sendiri..



Monday, April 12, 2010

Nik, Nak Tahu Tak??

alkesah, di suatu petang bertempat di rumah no. 72..


Linda berkata....


nik, nak tahu tak?


aku cakap.... tak tahu... ape dia linda?


td kan ada anak murid kita tanya..


di sekolah Linda..


student: teacher... kelmarin teacher pergi pekan kan?
linda: iya..
student: sy nampak teacher dengan kawan teacher yg tembam-tembam tu..
linda: ???.......
student: sape kawan teacher yg cantek tu?
linda: sape??...... (cik linda xdapat tangkap lg)
student: ala.. kawan teacher yang cantek..yang tembam-tembam tuu..
linda: ohhh.. tu mmg kawan teacher.. cikgu sk....


dan kawan linda yang dimaksudkan tu adalah aku....


tetiba aku jd terawang-awang plak dengar cerita cik linda..




tetttttt...



Sunday, April 11, 2010

Apekah Motif Beliau?


gambar-gambar ini diambil oleh seorang fotografer..tahniah la untuk beliau kerana skill dia dalam fotografi semakin menyerlah..


di kantin sekolah... dengan azie..
30.03.2010 - ajar PJK - jd pakaila baju PJ




ni plak aku dok ats kerusi....




tapi kaki xsampai lantai........
muahahaha..


..........................
sesuka je amek gambar kaki aku neh...


Friday, April 9, 2010

A Beautiful Time Keeper..



ngongenggggg..............

thank you to a beautiful time keeper...

pandai2 je si mohanes ni tukar salutation...

n.. aku xsangka si mohanes leh cam aku bertudung walaupun first time jupe aku tak bertudung.. beliau penah melepak di rumah aku sekejap..





Thursday, April 8, 2010

gambar moyang..

Raja Teluban


diambil dr fb... diupload oleh sepupu-sepapat.. of course tak kenal semua sepupu sebab ayah ada 18 adik-beradik dengan 3 ibu..


..................




Wednesday, April 7, 2010

Muka Berjelaga Macam Kelabu Asap

..
weekend lepas pergi ke mabul untuk bersantai dan snorkel.. sangat syiokkk.. walaupun dah pergi berkali-kali.. aku sgt suka... sbb aku tahu..sebaik sahaja aku balik semenanjung.. mungkin tak tahu lg aku dtg balik ke sabah neh..


go.. go.. nak snorkel..



malas plak nk diving...
snorkel je la..



cepat.. sy plak nak panjat nek bot..



bersama-sama dengan azie..



nak balik dahhh...



seronoknya.... sangat best dan rasa nak g lagi.. walaupun muka aku itam sangat2 selepas balik dr mabul...



Tuesday, April 6, 2010

Piknik Pakalangan


cuti 'good friday'... 2 april 2010


melepak bersama-sama intan n the gang.. dan semestinya cik teteh ada bersama..


melalui rumah orang..



huhuhu... nice view..
sangat mendamaikann...








mari kita racing....



final destination..
ada pondok kt hujung jeti nie..
piknik sambil mengisi perut..






Sunday, April 4, 2010

kenangan IPSAH July 2007- Jun 2008

teringat lagi kesah di maktab... bila member aku, si Foo tagged di fb. terus aku upload dr hasil edit oleh foo... macam2 peel.. mcm2 perangai.


kelas matematik....
peringkat awal bertemu classmate..
9 putera n 9 puteri


Pengakap di bukit Gerko, IPSAH..
tempat berkumpul 4 maktab utara




ni semua classmate aku..
hanya puteri islam n tunas puteri gerko kt tempat lain..
6 orang telah selamat berkahwin..



bergambar dengan sweater baru...



ada 2 org lg classmate aku xde..
ms ni berbuka puasa ramai2 bersama classmate
kami bergambar bersama wife salah sorg classmate kami..



lawaknya tengok muka sendiri..
sangat innocent la plak...