Klik Nih...

Followers

Nuff

Thursday, October 15, 2009

Special Present & A Cute Party..

ALKISAH 14.10.2009


Hari ini genap berumur 25 tahun 1 hari.. semalam aku sampai di Semporna pukul 7.30 malam. Cik Dida (housemate aku) datang ambil bersama MYVI putihnya. sampai di rumah.. aku dah heran2..


kenapa gelap je rumah aku ni? tengok rumah jiran...terang jer..


aku tanya cik dida, dia cakap.. oh.. cik teteh kat dalam bilik kot..


aku blur2....sebaik je masuk rumah.. naa.. terkejut aku.. si kenit-kenit n si chumel menyanyikan lagu Selamat Hari Jadi..

Aku sangat terkejut dan terharu dengan surprise party yang dibuat oleh kedua housemate ku.. cik dida n cik teteh.. terima kasih dearie...


bebudak yang tusyen dengan aku...


chumel2... tp bebudak ni hiperaktif tu..



juadah yang simple but nice..


dan.. ada kawan baik aku bagi hadiah yang sangat la spesel... buatan sendiri tu..


series masa aku tengok tu.. aku cam tergamam n speechless...


terima kasih kepada semua yang mengingati hari lahir insan yang tidak seberapa ini...

No comments: