Klik Nih...

Followers

Nuff

Sunday, October 4, 2009

Peraturan 5 vs 7 & 6 vs 7


Pertama kali aku menyertai pertandingan kena bawa slip gaji original occay.. siap pegang slip gaji tu satu hari satu malam... dan ada dinyatakan perlu ada pemain veteran.. itu occay aku leh terima.

Semalam.. team Semporna dengan 5 pemain lawan team Tawau (7 pemain). sedangkan di Semenanjung.. bila tak cukup.. so peserta lawan pun akan dikurangkan jugak supaya adil. dan yg best.. team Tawau gelakkan member aku, GD jg WA (nape GD Semporna tak jg GA Tawau kan)..


hahahhahaha.. Mata ko letak kt lutut ke? dah team Semporna 5 orang jer.. mestila team Tawau kosong 2.. ciannya.. gelakkan org tp tak siasat..

baik lg team Lahad Datu.. derang cukup 7 org.. tp derang lawan 6 pemain dengan 5 pemain team Justify FullSemporna.. kira consider la kan.. ni bukan masalah veteran. masalahnya bg la sama2 cukup pemain 5-5 ke, 6-6 ke...


nk wat cmner.. dah rules derang macam ni.. PPD pun lambat habaq..


dan aku, sajer try masuk senyap2 nak main masa last game.. tp dihalau pulak..
Sampai member aku bising...

ada budak lari ke court netball.. member aku cakap..


"JANGAN KO MASUK KE SANA BIKIN 7 ORANG. NNT DIMARAH DIORANG..."


Sudah kwn aku complaint.. tp tak diterima pakai.. tak pe.. Layankan ajer..
cuma yg aku tahu korang menang sebab korang lebey org.. so jgn harap la aku nk respek dengan kemenangan korang.. korang nak bangga.. silakan.. aku pun tak heran..



No comments: