Klik Nih...

Followers

Nuff

Tuesday, October 13, 2009

Kota Kinabalu - Kundasang (Day 3)

Hari yang ke-3 di Kota Kinabalu.. tak banyak program sangat.. Awal pagi. kengkonon nak melawat ke Aquaria UMS.. aleh-aleh ditutup plaks.. last2 pegi ke kawasan mana tah dlm UMS.. Series bila masuk UMS ni... aku terkenang zaman jd student di UKM dulu.. dengan berbaju t-shirt n jeans lusuh bersama sport sandal aku bersama sling bag berjalan kaki dari Kolej Datok Onn (hostel aku) ke FST (Fakulti Sains & Teknologi)..


best giler dpt tengok lauttt..



dan, selepas itu ke 1 Borneo plaks.. sbb tak leh melawat di UMS, hanya singgah di Tamu Gadang UMS ja,, nak jupe member pun tak sempat,. sbb si minah tu ada presentation pulak.. Jalan2 di Borneo.. luasnya..macam geram nak shopping.. nsib bek aku bw bebudaks.. kalu tak.. ada la memborong..


Dan dari 1 Borneo berpatah balik plak ke UMS.. bos nak bergambar sempena majlis konvokesyen beliauuu... adeh bergambar plaks... panasnya KK, setanding panas Semporna..


Rehat sekejap di hotel, packing barang dan terus menuju ke Kundasang.. malam ni tidur di Kundasang.. syioknyerrrrrrr.. tak sabar aku ni... perjalanan lebey kurang 2 jam dr KK-Kundasang.. best giler tengok kabuss... weee sejukkknya terketar-ketar dengan berbaju kuring wane hijauuu..


kena menaiki tangga ini untuk sampai ke resort
kami yer..



kabusss..



xnampak muka laa.. xpe la..



dan masa untuk dinner.. n selepas itu it's a bedtime story.. tidur kesejukan..


bebudak: teacher, bau taik... nda boleh tidur kami.. (gelak2)
niksensei: eh, ha ah la... cian kita dok bilik sebelah jambann..
bebudak: teacher... busuk laaa.. gelak2 lg..
niksensei: aku pun tak tahan nak gelak..


dan lampu bilik dipadamkan.. karang derang ni xtdo plakss...





No comments: