Klik Nih...

Followers

Nuff

Wednesday, October 14, 2009

KK- Semporna - Day 4

Pagi ini bergerak awal dari Merlin Hotel pulang ke Semporna. Tapi singgah dulu di Poring.. yang speselnya hari ini ialah HARI LAHIR SAYA.. 14 Oktober... Hari ini genap saya berumur 25 tahun.. Welcome to Club 25...


14 October 2009



memborong tomato ceri...
habis satu plastik aku bahamm...




anak murid aku bermandi-manda di Poring..



Di Poring, ada CANOPY WALK yang terpanjang dan tertinggi di Malaysia.. tak silap aku la.. tapi taklimat dari pihak PORING ni.. sekarang ada canopy walk yang baru.. cuma beza canopy walk yang baru ni lebih rendah dan lebih jauh dari CANOPY WALK yang lama.. (dalam pembaikan)..


Maknanya, beruntung la aku dapat merasa CANOPY WALK yang tertinggi dan terpanjang tu.. sampaikan kawan aku pucat lesi masa nak memanjat bukit ke CANOPY WALK yang mengambil masa 20 minit berjalan.. aku pun engat dekat.. tp boleh tahan gaks.,. tercungap-cungap aku..



ni sebahagian pemandangan di Kundasang..




sempat lagi aku menikmati durian di PORING..
ermm.. enak sungguh..



cikgu bidin sedang membuka...



Sempat juga anak murid aku wish sempena hari lahir aku.. seronok betul.. dan ada 2 hadiah istimewa aku dapat dari mereka..



red bracelet..


red rose.. cutenyer... sukaaaa sangattt


Terima kasih kepada semua kengkawan yang memberikan ucapan tak kira la di hp ke, facebook ke, ucapan mulut ke.. aku sangat menghargainya...


SELAMAT ULANG TARIKH YANG KE-25...





No comments: