Klik Nih...

Followers

Nuff

Sunday, October 11, 2009

Ke Kota Kinabalu - Day 1

Seawal pukul 6.30 kena berkumpul di sekolah.. tp aku sampai pukul 7.05 a.m. Lambat sikit.. Perjalanan dari Semporna ke KK sekurang-kurangnya mengambil masa 7-8 jam. ada 3 van, dan aku bersama 2 org cekgu perempuan lain..


jommm.. gerak



Aku dah bersedia meniup bantal si teteh ni..
mau tidur sebab perjalanan sangat la lama..




CAKKK...
bersama murid2 dalam van...




Sempat lagi makan manggis dalam van tu..



berhenti minum pagi sekejap di Lahad Datu...



Pukul 7 lebih kot.. tak berapa ingat la.. rombongan tiba di KK. Nk menginap di Hotel Diamond Inn, tp bilik xcukup.. jd berpindah ke Ruby Hotel yg ada Tugu sepasang manusia sejak 12 tahun lalu (bak kata abg tiri aku tuhhhh...).. dr dia mula dtg posting lg dah ada TUGU MANUSIA tersebutt..


Pasar malam KK


Selepas dinner, sempat lagi singgah di pasar malam.. tp hanya jenjalan window shopping jer.. mata dah bersinar-sinar.. banyaknya kristal... bru kali pertama ni aku g pasar malam di KK.. masa Bulan 2 lepas,.. tak berkesempatan sbb trip agak pack di Kundasang, Ranau dan Pulau Manukan...






No comments: