Klik Nih...

Followers

Nuff

Friday, October 23, 2009

Hari Yang Sibuk

Awal pagi.. aku tengok game bola sepak persahabatan antara sekolah aku dan sekolah di sekitar Semporna. Malangnya aku masih terlibat dengan tahun 4. jadi tak boleh aku beriang-ria memakai baju sukan untuk aktiviti tahun 6.


Then, masa nak balik.. Azreen minta aku teman dan carikan transport ke Tawau.. temankan dia g amek kereta barunya. bila dok di tempat orang memang la macam ni.. takkan nak biarkan kawan pompuan kita kuar sorang2.. so aku temankan la cik azreen ni p amek kete baru beliau yang digelar abel..


Balik dr sekolah.. bergegas tukar baju.. n pergi ke tawau bersama cik afifah n cik nora.. nek kete prebet.. punya la ke dalam nak mencari UMW Toyota.. akhirnya sampai jugak.. dan aku plak yg excited tengok cik azreen dapat abelnya.. teruja occay..


then, lepak jap di tawau.. g klinik n wat injection sbb batuk aku ni dah lama tak sembuh2.. g makan..


dan lepas itu g airport jemput kawan kami yang nak datang melawat Semporna.. akhirnya sampai juga aku di Semporna pada waktu malam..




No comments: