Klik Nih...

Followers

Nuff

Monday, August 31, 2009

Kota Belud - Semporna

Awal pagi dah bersiap nak balik ke Semporna.. Kak ilut.. memang la saya bersiap awal.. bukan cair make up.. tapi cair bedak... hehehehe..


Teringat kesah zaid dan kakaknya Amirah. Malam td Zaid mencuri botol si Mirah dan berlari ke arah aku sambil tersengih-sengih kemenangan dan bangganya.. Zaid, zaid...


Dari Kota Belud ke Semporna mengambil masa selama 8 jam dan akan melalui Ranau. Cantik pemandangan kt situ. tp macam biasa, aku akan terlelap dan akhirnya terlepas pemandangan yang canteks itu.. PADAN MUKA untuk diri sendiri..


Kami singgah di Kundasang sebab Kak Dayah (Kak Ilut) nak beli sayur. Aku pun ikut beli sayur gaks.. ha... borong-borong. Kundasang ni macam Cameron Highlands gak. Cuma yang istimewa, dari Kundasang leh nampak puncak Gunung Kinabalu..


haa,,, puncak Gunung Kinabalu..


Bestnya kalu berjaya mendaki sampai puncak... ok perjalanan diteruskan balik ke Semporna. dan pada hari ini aku akan berbuka awal pada pukul 6.14 p.m... Hurray... sukanya..p/s - Kali ni nek kete Ustaz Azmi, aku hanya mendiamkan diri sebab aku tidur.. Biasanya mulut aku ni tak berenti bercakap... pot pet pot pet..

No comments: