Klik Nih...

Followers

Nuff

Thursday, August 13, 2009

Kantoi..


Aku Di Zaman Silamku.. (kesah zaman belajar)


AKu ni jenis mudah mengantuk ketika dalam kelas. sebab aku ni tak leh menumpukan pada sesuatu terlalu lama. aku tak leh dok diam-diam di satu tempat.. sebab tu ler bila diam jer aku akan mengantuk.


Kesah tertidur dalam kelas, memang la dah biasa sangat. kerap ditegur oleh cikgu-cikgi aku neh.
mungkin la kot sekarang ada jer anak murid aku tertido dalam kelas. sumpahan kepada aku balik kot.. hahahaha..


Masa di UKM plak.. selalu aku kantoi dengan prof B nie. asal je aku nak menguap.. tak sempat nak buka mulut. he just pointed at me n said..


"TUTUP MULUT"


aku tergamam n malu.. dalam dewan kuliah beb...


n one moment.. masa di kelas prof b.. aku menguap n cepat-cepat aku tutup mulut nak cover. mana la tau kot-kot prof B nampak aku lagi ker kann.. suddenly..


"akhirnya, student saya dah pandai jaga adab.. bila menguap, tutup mulut. Bagus. ini yang saya mahu"


eh, he just talking about me!!.. argh. lantak la. tak de sape perasan. mungkin derang pun menguap tak tutup mulut gak. aku pun wat selamba derk aje..




ada lagi kesah aku dengan prof B nie.. kerap sangat la aku berjodoh jupe dia di mana-mana. of course aku akan lepak di bangunan kimia. dia plak lecturer kimia. mesti r jupe gak kann.. lepas kelas aku gi beli karipap di gerai FST (Fakulti Sains dan Teknologi).



Ala-ala bagus kan..aku makan karipap sambil berjalan.. baru nak melangkah ke kelas kimia bukan organik ngn Dr M. n Prof I.. lagi sekali prof B ni di depan aku..

berhenti melangkahhh..



"haaa,.... makan berdiri.."



adeh..kena sound lagi dengan prof B. Aku sengih kerang-kerang busuk aja..



moral cite dalam nie.. kena la jaga adab yerk..




No comments: