Klik Nih...

Followers

Nuff

Wednesday, July 29, 2009

Gadis Bertuah atau Wanita Bertuah


Ada Gerak Gempur Tahun 6 hari ini dan esok.Ikut Jadual invigilator, aku kena jaga 2 kelas. tapi aku tak sempat nak cover sebab aku terlibat dengan tahun 4.

Aku switch masa dengan sir nik.. tapi, Kak Razhata kesian kat aku sebab masa aku akan jadi direct dari awal pagi sehingga waktu pulang.

Jadi dia lepaskan aku untuk berehat dan kak razhata yang tolong cover masa aku. Aku plak tak sampai hati melihat beliau.

thanks sis..

Jasamu dikenang..

Alhamdulillah, berkat pertolongan dan sikap tolak-ansur kak Razhata. Dapatlah aku pergi breakfast. aku tak sempat breakfast pagi tadi. sesi di kantin..aku jupe sir nik kejap.. explain to him.

niksensei: sir nik, sepatutnya saya amek masa cikgu tapi, kak razhata bagi saya rehat. dia tolong cover.
sir nik: oh, ok la tue...
kak zura: itu la, dia jadi wanita bertuah hari ni..
sir nik: pembetulan zura, bukan wanita bertuah.. GADIS BERTUAH

opss.. tetiba seronok plak.. macam nak terbang.. hahahaha..

tapi.. aku bertuah sebab kak Razhata sangat la baik hati tolong cover masa aku...

thanks sis..







No comments: