Klik Nih...

Followers

Nuff

Friday, July 10, 2009

Rindu nyer saya pada mereka

Ini sebahagian gambar ketika bercuti di Bandung + Yogjakarta + Jakarta.. Pic di bawah semua di Yogjakarta.. kenapa ke sini. sebab ayah nak mengimbau memory dia semasa dia belajar di Yogjakarta. Perjalanan ke Yogjakarta sama macam dari Semporna-KK. Jalan berliku-liku..

Ape motif pergi Indonesia nih??

  1. Melawat Cik Su (makcik) saya di sana..
  2. berkenalan ngan kazen yang memang selama ni tak kenal
  3. Melawat my sis yang hampir nak abes basic klinikal di Bandung
  4. Jalan-jalan
  5. ape-ape aje..

Pantai...
tak ingat nama per..


ini namanya kuala..
eh betoi ka


yeah.. bergambar kami!
nape aku yang pendek???

di arkib ape tah..

nampak monumen belakang..
ma pun pkai glasses..

panas nie..
ayah tak join sama sebab masa dia belajar dulu dia p
penah naik
hanya aku, yayin, wawa n ma yang naik..


adik-adik saya dan ma..





my sis... 3 years younger than me

wif my ma sayanng..
sebelum nak naik ke candi borobodur


No comments: