Klik Nih...

Followers

Nuff

Wednesday, June 10, 2009

Rindu

Aku tersangat merindui my history... masa tadika dan sekolah rendah tak ingat sangat la..

  1. SMU (A) Ar-Rahmah Kenali, Kubang Kerian, Kelantan (1997-early 2000)
    Masa ini aku tersangat nakal.. (panjat pagar memang dah biasa)
    Semata-mata nak masuk ke asrama.
    Banyak sangat kenangan indah.


  2. SMK Puteri Wilayah, Kg Baru. KL (2000-2001)
    paling happening masa dok kat asrama..
    sanggup panjat katil(cari tingkap yang paling tinggi)
    nak tengok perkahwinan Azzarima
    di masjid Kg Baru, padahal.. memang tak nampak..
    Ape motif tah? hasilnya.. bayang Azza pun tak nampak


  3. Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan, Kuala Pilah, Negeri Sembilan
    (2002-2003)
    Kehangatan kisah hantu karipap yang menghantui bebudak matrik
    Saat yang paling best, sebab masa tu sumenye sebaya aku jer..
    Pernah 4 hari tak de air.. berebut-rebut amek air kat lori yang
    datang selang beberapa hari tah.. Berendam di ULU BENDUL, syok..
    Masa kemarau, memang nampak bebudak laki mandi pakai short
    jer kat tepi tangki air. bukan aku nak tengok.
    tapi ternampak sebab nak ke DK(Dewan Kuliah) memang melalui
    Blok B (Asrama lelaki)

  4. Universiti Kebangsaan Malaysia, Fakulti Sains dan Teknologi
    Bangunan Kimia.. (2003-2006)
    Tahun 1- Bilik berdua
    Tahun 2- Bilik berdua (tapi ada toilet dalam bilik)
    Tahun 3 - Dok bilik sorang-sorang..
    Masa 3rd year selalu study kat bangunan kimia bersama
    Midi, Mina, Gha dan lain2.. memang syokk...


  5. Kerja di Malaysian Current Law Journal (August 2006-April 2007)
    Macam-macam aku buat..

  6. As a Teacher 'Murabbi' at Sekolah Islam Adni (April 2007-Jun 2007)
    Aku ajar Mathematics Year 1 and Year 2 Science Year 3
    Seronok.. sebab budak sana happening walaupun
    derang lebih terer English dari BM.

  7. IPSAH (Institut Perguruan Sultan Abdul Halim), Kedah
    (Julai 2007-Jun 2008)
    Aku enjoy kat sini, jupe si LIZA..
    Gamble berdua ke Pulau Langkawi n terus ke Pulau Payar
    Yang tak reti berenang ni, tetiba scuba sedalam 4 m
    Macam tak caya jer.. tapi memang best..
    Cantik sangat cipataan TUHAN


  8. Akhirnya, aku sampai juga di Semporna, Sabah..

No comments: