Klik Nih...

Followers

Nuff

Saturday, June 13, 2009

Gundah Gulana

Pagi besok flight aku pukul 7.20 pagi akan terbang terus ke Tawau. Dan pada hari ini, perasaan aku bercampur baur. Aku tersangat tak suka bila tiba situasi berpisah sekejap nie. Dulu aku berminat juga nak posting ke Sabah sebab point aku ialah..

'CUTI-CUTI MALAYSIA'

walaupun tak sampai setahun lagi, aku dah sampai situasi busannnn naik flight.. berkejaran ke airport. Check in la, luggage la.. pasport la. aku dah busannnn dengan situasi begini. Padahal, pada hakikinya aku masih belum abes pusing sabah lagi walaupun dah beberapa tempat di Sabah aku sudah sampai..

Realiti memang pahit. aku redah juga la hakikat yang aku kan kembali ke Sabah. Dari Tingkatan Satu dah berjauhan dengan ma ayah. dan kali ini adalah yang paling jauhhhh dari ma ayah. Baru aku terasa. betapa sukarnya nak balik ke semenanjung bila tiba saat-saat kecemasan nantii.. Moga dijauhkan..

Tapii.. dan tapi aku tetap enjoy di Sabah. watpe nak pikir mende sedih kan. Aku nak ke Pulau Sipadan ni. Bila la aku berjaya sampai sebab masa aku di sekolah sangat la pack. Aku berada di sekolah dari Isnin sehingga ke Sabtu. 6 hari dalam seminggu. nak berjalan pun susah.. bila kah aku berkesempatan ronda-ronda nih..

Lepas ni kehidupan kembali kepada sekolah. Marking buku, membebel kat anak murid. tu yang paling best.


Semoga perjalanan aku selamat besok. Insyaallah..


KL-TAWAU-SEMPORNA..




No comments: