Klik Nih...

Followers

Nuff

Friday, May 8, 2009

ape-ape ajer..


Skrg pergi sekolah aku angkot mende cenggini plak.. senang. sume ada dalam pencil case besar aku tu. siap ada ngan duster sekali. aku terpaksa bawa duster sebab ada kelas yang tidak mempunyai pemadam white board.


termasuk la kelas aku sendiri, 6 Bersih.


lebih kurang 3 biji duster aku dah letak dalam kelas aku itu. tapi hilang jugak. aku tak tahu la ngan budak-budak ni. dah tua bangka, tapi seramai 37 orang tu. tak boleh nak jaga duster yang kecil itu..



biar la bebudak tu padam guna kertas sahaja. aku dah tak larat nak amek tahu dah hal pemadam whiteboard kelas aku tu..





No comments: