Klik Nih...

Followers

Nuff

Tuesday, May 5, 2009

Makan Kahanga



Hari sabtu lepas, kawan teteh sampai. malamnya.. kami pergi restoran tampi-tampi. Restoran ni tempat penggambaran cite Duyung. kat sini aku makan macam-macam. makan udang, ketam dan makan kahanga. aku pun tak tahu pe mende kahanga tu.


tu pun atas jasa si mzi teteh ni. dia yang nak try kahanga. aku pun tumpang sekaki la.. erm.. ok jugak rasanya..





itu la kahanga masak halia. aku bedal sahaja....






2 comments:

shazanateh said...

kau memang bedal je seme nikkkkk..... jom seafest cafe jom. tak pun anjung lepa... nak try mr mzi nya best i ever had sotong goreng tepung....

kita yang dok sini pun tak merasa lagi babe.

NiK SeNsEI said...

ha ahhh.. jom le kita g anjung lepa plak...