Klik Nih...

Followers

Nuff

Tuesday, May 5, 2009

Ke Sabah Electricity


Habis je sesi sekolah. aku ngan dida akan ke Sabah Electricity. di tempat kita, kita biasa dengan Tenaga Nasional Berhad. ada la perkara yang perlu diuruskan di sini. kononnya bil kami RM19.83. Jadi tak perlu bayar la kan...



Allih-alih bila jumpa pegawai di sini, rupanya bil asal kami RM25..... jadi kena bayar la jugak. bil itu menjadi RM19.83 sebab owner kami dah bayar lebih bil elektrik. sama la cam owner aku dulu sewaktu aku menyewa di Taman Hi-Tech, Kulim, Kedah semasa praktikal selama 3 bulan.



tapi kan, masa memula sampai di sini. cik dida ni nampak sign board yang sangat menarik.



Tengok ea..

Kawasan Larangan - Tampat Pengadoan
Dilarang Masuk Tanpa Kebenaran - Au ubuli sumuang duiti nung aiso do kasagaan


No comments: