Klik Nih...

Followers

Nuff

Friday, May 15, 2009

Ingin Pulang


Sedang update Buku Rekod.. tetiba jer sampai satu column yang sangat le menarik perhatian aku..


Justify Full

eeeeyuuuu.. aku sudah mahu balik. Banyak mende aku nak buat nie.



Agenda Pertama


Aku nak hang out wif my sis. dia baru jer abes 3 tahun stadi di Bandung. Now, dia sambung di hukm lagi selama 3 tahun.


Agenda Kedua

nak cari makanan la. yang susah nak dapat di Sabah ni. nak cari nasi kerabu, nasi dagang, sate kajang, sata.. dan seadanya yang lain.


Agenda Ketiga

Aku plan nak snorkel di Pulau Perhentian. syoknyer..nak menjadi puteri ikan satttt..


Seterusnya.. itu hanya rancangan.. tengok le menjadi ke tidak.. entah-entah aku dok terperuk je kat Setapak. paling jauh aku gerak datok keramat, wangsa maju, klcc, pasar seni dan masjid india..


menghitung hari nak balik semenanjung..





2 comments:

AJ Style's said...

selamat hari guru ye cikgu nik!!

NiK SeNsEI said...

AJ : Thanks ariep..