Klik Nih...

Followers

Nuff

Tuesday, April 21, 2009

The world of kids

Justify Full



Malam ini giliran bebudak tahap 1 datang tuisyen. kebanyakan dari mereka student tahun 3 dan 1. sesi tuisyen dah habis. so they all duduk la kejap menunggu parents datang amek sambil minum air teh dan makan biskut gula.


Memang syok la budak ni bersantap. sampaikan sebalang biskut abes dikerjakan. masa derang dok bersantap ni, aku plak tengah menyusun kertas exam pertengahan tahun sekolah aku. dan ada lah di antara mereka yang dah siap makan tu pergi menulis sesuatu di whiteboard gulung si teh ni.


ha..korang baca la sendiri ea..




Konpius aku, dari mana derang tahu aku & teh ni sebilik?? Pandai-pandai je wat tajuk bahasa campuran kan. Bahasa apa yang nak dicampurkan, adakah bahasa bajau dan bahasa melayu? aku pun tak pasti..


tapi derang ni memang lawak la.. padahal ada yang hiperaktif tu, dah banyak kali kena marah ngan aku. ni ler budak. mereka tak pernah berdendam. walaupun kena marah camner pun, bila dah nak balik,

'bye teacher.. '

'hye teacher nik'

sambil tersengih kerang busuk kat aku.. aku layan kan ajer. sbb ada di antara mereka yang cute. senang hati aku tengok..




No comments: