Klik Nih...

Followers

Nuff

Thursday, April 23, 2009

sembang-sembang

Budak-budak : Teacher pergi ke pesta regatta lepa?

niksensei : pergi, tapi pergi pagi je. teacher tak pergi tengok konsert

Budak-budak : itu la, saya pergi teacher, tapi tak nampak la teacher. nampak kepala
orang je..



zapppp... hahahaaa... padan muka.. aku dah agak. memang aku tak suka bersesak-sesak. masa kat ukm pun aku malas nak g celebrate hari merdeka ke, new year jer.. cuma ada la sekali..


masa aku tadika, parent aku bawak celebrate hari merdeka kat stadium merdeka, kl. tu je la kali pertama dan kali terakhir. padahal klcc tu dah dekat ngn rumah aku. tapi aku malas nak menapak ajer...





No comments: