Klik Nih...

Followers

Nuff

Saturday, April 25, 2009

Cakar Ayam

Aku menggunakan courseware matematik nak ajar murid. ada la sedikit evaluation. susah bila kelas hanya 1 masa. lebih-lebih lagi bila buat division. Budak-budak ni lemah ckit buat division. aku pun nak discuss. tapi malas kan nak guna whiteboard. maka aku menggunakan alternatif. guna slideshow power point.


AKu terfikir nak guna cara ni coz masa di universiti dulu, ada sorang lecturer aku ni tulis pakai komputer jer.. Aku pun tengok cam kagum giler. rasa canggih dah la. so, aku try la godek-godek komputer kt hostel. bila dah tahu. erm, aku ni memang buta IT. mende ni senang jer..


Tengokla hasil tulisan aku yang amat buruk cam tulisan cakar ayam. nasib bek, student aku leh paham. haa, ni aku discuss ngan budak-budak. tapi derang banyak songeh lak. asalkan paham per yang aku tulis ok la.. ni banyak komplen..



teacher, kenapa zero itu besar..


haa... tengok tu.. asalkan korang paham udah ler.. jenuh la aku nak tulis cantik-cantik..


class ending with..


THANK YOU TEACHER....


Aku pun kelam-kabut kemas barang..









No comments: