Klik Nih...

Followers

Nuff

Wednesday, March 25, 2009

Batu



Basic murid aku ni memang agak lemah. so, saje je la konon-konon minta bebudak tu bawa batu. So I explain, bagaimana nak paham multiplication tu. pada mulanya sesi P&P tu ok jer. mereka pun paham bila menggunakan batu-batu tersebut. leh paham konsep. selang 30 minit kemudian.


teacher, dia baling batu pada aku.


huh. baru nak perasan sesi P&P tu best, da tukar jadi mende lain plak.


malas sudah mau citer..







No comments: