Klik Nih...

Followers

Nuff

Friday, February 20, 2009

SEPATU PINK


Hari ni kena stay back di sekolah sebab nak setelkan baju perbarisan murid. jadi saya pun buat kerja di bilik UBK (unit bimbingan dan Kaunseling). di bilik ini kena buka kasut. so sepatu pink itu diletakkan di hadapan bilik guru...

bermula pukul 1.30-3.00 saya bertapa di bilik itu menyiapkan hiasan apa yang patut. dan akhirnya kerja berjaya dibereskan. saya pun mengemaskan bilik itu. tiba-tiba

teacher, kasut teacher ada sebelah sahaja

Aku tersentap.

aku dah tensen. GILA... aku nak balik macam mana.. takkan nak guna sebelah saja sepatu pink aku.. da la agak tinggi jugak sepatu tu.. si otok mana la yang kurang asam menyepak sandal aku itu... geramnyerrrrrrrr

GERAMMMMM


teacher, ni kasut teacher


Fuhh.. lega nya.. nasib baik si Aliff Haikal ni jumpa balik sepatu pink buruk aku itu.

Akhirnya.. berjaya juga aku pulang dalam keadaan semporna.. sampaikan mahu nek prebet di Pekan Semporna pun aku mintak tolong dengan 2 hero ini temankan aku. sebab.. aku tak larat nak bawa beg aku yang sarat dengan buku. alhamdulillah.. perjalanan selamat.


betapa sempornanya hidup ini.






No comments: