Klik Nih...

Followers

Nuff

Monday, February 23, 2009

PLAN TAK JADI...

Ada la geng ustaz Azmi ni ajak saya n the gang pergi lepak-lepak di Pulau Sibuan. saya memang da lama tak ke pulau.. jadi memang excited.. padahal dalam hati..

kalau pergi.. abesla aku.. banyak kerja terbengkalai


Hati ini berbelah bagi.. NAK PERGI KE TAK? sebab malas nak pack barang.. dan malas nak penatkan badan..tapi nak pergi jugak.. sebab pulau ini cantik....

Tuhan seakan memahami saya. di awal pagi itu hujan turun tak berhenti.. padahal awal pukul 5 da bangun.. konon-konon nak menyiapkan kerja.. tapi ngantuk macam sial.. tak leh buat kerja jugak.. tunggu la sampai hujan berenti.. macam tak ada tanda nak berhenti.. ni mesti tak jadi nak ke pulau ni sbb hujan..

makanya...saya pun sambung tido.. sedap ni tido dalam hujan..

selang beberapa minit.. HUJAN BERHENTI.. ada panggilan dari IJOY.. adeh.. ngantuk sial.. sampai naka angkat hp pun tak larat.. so i just leave it.. then... smpai 5 miskol..

AT LAST.. kami semua tidak ke PULAU..plan ke pulau tu jadi balik.. tapi kami tak pergi gara-gara aku malas angkat telefon...

Aku tak ralat sangat.. sbb aku da pernah ke pulau tu.. tapi rasa sedikit bersalah pada Azrin. dia cikgu baru posting di Semporna. mestila excited nak ke Pulau.. Ampunkan saya..

huhu....nnt ada masa upload gambar pulau sibuan.. cantik beb...



No comments: