Klik Nih...

Followers

Nuff

Sunday, February 1, 2009

Apa yang tiada di Semporna


Apa yang tiada di Semporna???? bila ternampak sederet roti Gardenia di KK.. bestnye la.. di Semporna tiada roti Gardenia. first time di Semporna, saya terbeli roti keras tau. tak dapat nak makan roti Gardenia ni..

Kenapa ye tiada? Satu masalahnya.. apa-apa bahan atau surat khabar akan sampai di KK terlebih dahulu. kemudian akan dihantar ke Tawau. dan akhirnya baru sampai Semporna. Sebab itu la.. susah nak dapat paper. Contoh hari isnin..tapi dapat paper hari ahad...

Shopping complex??? memang tiada. Ada pun macam standard Gedung Harian di Kuala Pilah tu la.. Bank pun hanya ada 3 bank sahaja di sini. BSN, Maybank dan Tabung Haji. jadi bila hari gaji,
memang tak dapat draw. ramai sangat manusia akan beratur di atm. paling cepat leh amek gaji adalah 3 hari selepas dari tarikh gaji.. itu pun kalu lengang..

walau apa pun.. bagus juga. tiada la asyik nak shopping je kan..ok pen off..


2 comments:

Azwani Shaari said...

Percutian yg men'teruja'kan org yg membaca..best2..thanks for all d info..

shafian said...

Mm.. :-)