Klik Nih...

Followers

Nuff

Wednesday, October 8, 2008

Counting Days

erm...pagi ni macam biasa saya pergi ke sekolah dengan berjalan kaki. hari ni pakai baju kurung bunga warna merah. so memang nampak ceria la sangat. n i'm so happy today sebab dah xlama lagi nak balik semenanjung. syok dok menghitung hari nie. masa awal pagi jalan kaki ke sekolah terserempak dengan ketua pengawas UPSR. sempat lagi dia bagi sms pada saya berbunyi.

ceria saje pagi ni. muka berser-seri saja & comel sangat.
rupa-rupanya itu la wajah orang happy nak balik kampung.



memang saya gembira ni. lagi 38 hari da nak balik semenanjung. huh seronoknye. teringat pada member saya di kl, faizal zakariyah yang tujukan lagu nyanyian Sudirman, Dari Jauh Kupohon Maaf. lagi la membuak-buak ingin balik. thanks faizal..nnt buat reunion sekolah kita ekk..

Dari Jauh Kupohon Maaf

Dalam dingin subuh hatiku terusik
Kenang nasib diri di rantauan
Bergema takbir raya menitis air mata
Terbayang suasana permai desa

Rindu hati ini inginku kembali
Pada ayah bonda dan saudara
Tetapi aku harus mencari rezeki
Membela nasib kita bersama

( korus )
Hanya ku sampaikan doa dan kiriman tulus ikhlas
Dari jauh kupohonkan ampun maaf
Jangan sedih pagi ini tak dapat kita bersama
Meraikan aidil fitri yang mulia

Restu ayah bonda kuharap selalu
Hingga aku pulang kepadamu

( ulang korus )

Restu ayah bonda kuharap selalu
Demi anakmu yang kini jauh


lately, macam banyak sangat kerja yang saya kena buat. soalan exam Kemahiran Hidup xsiap lagi nie. nak wat ucapan teks untuk murid ku lagi. Jumaat ni ada event Hari Raya di Sekolah. adeh, kena berusaha keras ni..


1 comment:

lim lee fong said...

Hey, just 10 more days to reach our hometown. Yahoo!

Tension already, can't stay anymore.