Klik Nih...

Followers

Nuff

Monday, November 28, 2016

3 hari

Assalamualaikum....

Lamanya i tak bersiaran kannnn...  kannn..   agak bz sikit bila hujung tahun ni..  macam2 nak kena buat..  lebih2 lagi i tengah siapkan filing..  oh..  fengsan makkk..  

mlm semalam..  i cecepat gosok baju utk mesyuarat akhir tahun 28, 29 n 30 november..  nape le mesyuarat akhir tahhn buat time cutii..  boleh je bg pulun siap sebelum cuti kannn..  adeiiii.. 4 hri sebelum naik sekolah  mesyuarat lg.. 

waktu cuti sekolah..  aku mesti la wat keje jugak..  persiapan untuk kelas dan lain2..  takkan semua nak pulun time meeting sblum buka sekolah  tuuuu..  huhhu.. macam xcuti je i kali ni kannn.. 

ok la korang.... i nak solat subuh..  then sidai baju..  pastu siap2 nak pi sekolah..  bye bye bye.. 

Friday, November 18, 2016

Tuesday, November 15, 2016

concert day adam 2016

Assalamualaikum..

13 nov lepas Concert Day Abang Adam.. dah lama entry ni dalam draf tauu...







ni bilik persediaan untuk abang adam...



abang adam ada buyat persembahan tau// 'shake and move'








ni masa permulaan persembahan.... ce cari mana abang adam..




ummi bangga ngan abang.... kat rumah xnak pun berlatih..
tapi dengan teacher senang pulak ya..






semasa persembahan..





ni dah nak balik.. sempat dia pau ummi beli soft toy ni..
adehhh..









ok.. ni gambar selfie dengan ummi








sekian untuk hari ini... bye bye bye



Monday, November 14, 2016

ummi, cukup!!



hai... nak cerita sketsa satu malam...


'ummi... jom pergi rumah sebelah..'

'ummi.. jom pegi rumah atok ngn cik ana'


rumah yg dimksudkn rumah tok sedara abang adam... adoi... malam2 nak kacau org.. xpergi karang abang merajukkkkk..


'ok.. bagi ummi makan dulu ya... boleh?'


abang adan mengangguk jawab BOLEH...

ok... ummi pun amik nasi dan tetiba abam adam cakap..

'ummi cukup'


amboi.. abang dah xsabar nak pegi rumah jiran sebelah sana... 
sampai sukat makanan ummi.. xpe la.. kiranya ummi diet la kannnn... abang.. abang..







Saturday, November 12, 2016

abang kakak...


Salam Sejahtera semua...

ni aktiviti abang adam dan kakak di rumah siti mereka.. layannnn..

















Friday, November 11, 2016

buai oh buai


Hai semua.. 

Malas sikit nak updet entry kali ni.. entah ape yg bz pun i xtahu,,, hik hik..


ni si kakak dgn kawan pengasuh..


si kakak ni memang suka duduk atas buaian tu... bila tengok macam adik-beradik pula
budak berdua ni.. padahal lain mak n bapak.. hihihi.. ok.. layan aje..

weekend ni ada macam2 urusan pula.. bye bye bye



Monday, November 7, 2016

huhu kakak


Assalamualaikum...

ni koleksi gambar kakak..kakak dh hampir setahun 7 bulan.. cepat betol masa berlalu kannn..







di sekolah ummi..








si masyam baru bangun tido..


hahahhaha.. muah cikeett..